RESTAURACJA SOPOT

RESTAURACJA SOPOT
Projekt restauracji wykonaliśmy na zlecenie właścicieli Hotelu Haffner. Miała to być restauracja à la carte o powierzchni około 200m2. Zdecydowaliśmy się, że będzie odbiegać od wnętrz Hotelowych i stworzyliśmy wyjątkowy projekt. Inspirowaliśmy się kolorystyką wnętrz prowansalskich. Połączyliśmy przecierany dąb w kolorze bieli wraz z morskim niebieskim. Stworzyliśmy swoje detale architektoniczne w postaci sufitów pilastrów, słupów oraz innych elementów wnętrza. Dodatkowo podłogę zaproponowaliśmy w panelach z dębu francuskiego. Restauracja miała serwować kuchnię polską, nowoczesną połączoną z tradycyjną. W naszym projekcie podobnie chcieliśmy połączyć klasyczne meble i detale wraz z elementem nowoczesnym.
Powstał pomysł na dodanie do wnętrza nowoczesnych lamp Flosa.

Lokalizacja: Sopot
Powierzchnia: 200m2
Autorzy: Jakub Kasprzak, Paweł Pałkus